Dag 2 av Äggdieten. Var väldigt trött efter första dagen på denna kost. Att det också var första dagen på jobbet efter en lång semester bidrog nog en del också samt att jag cyklade fram och tillbaka till jobbet två gånger, sammanlagt 1,3 mil.

Dag två började med att jag vaknade efter en natt med bra sömn. Det känns lite motigt och jag fick försöka peppa Camilla så gott jag kunde. Förhoppningsvis så är första dygnet jobbigast och att tröttheten och yrseln släpper.  Liten viktnedgång noterades direkt men det beror nog mest på vätskeförlusten.

Denna andra dag var jag inte lika yr och hade inte samma konstiga känsla i kroppen men jag var hungrigare. Cyklade som vanligt hem på lunchen och sedan tillbaka till jobbet. Det var riktigt segt att cykla idag. Det kändes som om all ork och kraft var som bortblåst.

Mat:

 

Till alla måltider och emellan så ska man dricka massor av vatten. Det blev nog ca 1,5  liter för min del.

Motion:

 

Motionen idag bestod av cykling till och från jobbet inklusive fram och tillbaka hem och jobb även på lunchen. Totalt 45 min cykling. Det blev sedan även en långpromenad med Camilla på knappt en timme.

 

Mätthet
60%
Trötthet
65%
Ork
55%
Humör
70%
Vikt
04%

Leave a Comment

Who are you?

Your message.