Dag 1 av Äggdieten. Jag och min fru har bestämt oss för att påbörja denna 14-dagarsdiet nu när barnen är hos sin mormor och morfar. Det underlättar lite att inte behöva laga en massa mat när man ska köra igång.

Vaknade tidigt och hade lite svårt att kliva upp. Detta var ju även första arbetsdagen efter en 6 veckor lång semester. Efter lite vånda så var det bara att kliva upp och väga in sig. Sedan kokade vi ägg och kaffe som vi sedan åt med en halv grapefrukt. Äggen var lite väl hårdkokta så det var lite kämpigt att få i sig alla tre.

Mat:

 

Till alla måltider och emellan så ska man dricka massor av vatten. Det blev nog ca 2,5 liter för min del.

Motion:

 

Motionen bestod av att cykla till jobbet och hem. Jag cyklade även hem på lunchen och då också tillbaka till jobbet.

 

Det har varit rätt tufft att starta detta och första dagen var inte lätt. Lite lätt huvudvärk och en del yrsel har jag känt av. Jag har även varit rastlös och haft lite svårt att sitta still. Imorgon får vi äta biff till middag.

 

Mätthet
75%
Trötthet
65%
Ork
60%
Humör
65%
Vikt
03%

Leave a Comment

Who are you?

Your message.