indie-pendent1

Under en lång period har jag använt webtjänsten paper.li för att sammanställa musiknyheter som hämtar upp nyheter och artiklar om de valda ämnen man konfigurerat att man vill ha. Jag har två sådan ”tidningar” och de är båda rätt populära enligt den statistik jag kan se. Jag får även mycket respons och retweets på dessa tidningar. Den ena tidningen The Drpeel Music Indie-Pendent är helt fokuserad på musik och gärna alternativ sådan i form av indiependent, obunden eller artister utan direkta kontrakt.

Hittills så har denna tidning publicerats på paper.li’s domän men från och med nu så lanserar jag den under min drpeel.se domän och min nya subdomän indie-pendent. Så adressen blir http://indie-pendent.drpeel.se

Gå gärna in där och prenumerera på sajten så får ni spännade musiknyhter samlade på ett ställe. Sajten uppdateras med nya artiklar, länkar och foton en gång per dag.

 

 

Leave a Comment

Who are you?

Your message.