Semester! Äntligen semester. Inleder med att ta en morgon/förmiddagstur på min 24 km rutt. Det kändes lite stumt i benen och segt i kroppen och det här är ju ändå fjärde 24 km rundan på åtta dagar.  Jag hade ändå stora förväntningar på dagens tur och blev rätt snabbt besviken. Vädret var hyfsat, det blåste en del men solen skuggades av moln om vartannat så det kändes helt ok.

Backarna kändes riktigt bra idag, orken och flåset fanns men det var på transportsträckorna jag säckade ihop. Det var riktigt jobbig motvind på de delar av rutten som är längs landsväg. Det kändes som att cykla i sirap. Jag hade koll på tiden och jag låg ca 4-5 minuter efter under hela rutten.

Totaltiden när jag kom i mål var hela 7 min sämre än de två senaste rundorna. Det är väl bara att bita i det sura äpplet och acceptera att alla dagar kan man inte räkna med toppresultat.

Nu kommer det bli ett litet uppehåll i cyklingen och det kanske kroppen behöver. Lite semester och färre cykelturer.

Tid
68%
Hastighet
60%
Kadens
58%
Ork
70%
Vilja
70%
Väder
70%

Leave a Comment

Who are you?

Your message.