Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
Dag 4 – Äggdieten – Notes from the Underground

Dag 4. Kändes segt i morse. Man är trött i kroppen, saknar energi och huvudet känns konstigt. Ca 1 kg viktminskning om dagen enligt vågen. Det får väl ändå kännas som en morot. Var ytterst tveksam till att cykla till jobbet idag men envis som man är gjorde jag det ändå. Jag cyklade hem på lunchen men då lämnade jag cykeln hemma och tog bilen tillbaka. Man ska ju inte gå till överdrift.

Lunchen bestod av en biff (entrecote) och det var en riktig höjdare. Sallad till och vatten. Skulle ätit en halv grapefrukt till men vi hade ingen hemma. Kände mig mätt och belåten efter lunchen, men med tanke på dagens middag var det ingen långvarig glädje.

Vid middagen var jag rejält hungrig, trött och less på denna diet. Så orkeslös, så trött näst intill apatisk. Jag och Camilla bestämde sedan under kvällen att avbryta denna diet. Vi kommer däremot fortsätta äta lite mer ”tänkvärt” och försöka ändra kost och livsstil.

Totalt på dessa fyra dagar gick jag ned 4,8 kg, Camilla gick ned 3,2 kg.

 

Mat:

 

Till alla måltider och emellan så ska man dricka massor av vatten. Det blev nog ca 2  liter för min del. Det var väldigt varmt idag och man svettades en hel del utan att anstränga sig.

Motion:

 

Mätthet
55%
Trötthet
80%
Ork
50%
Humör
50%
Vikt
4,4%

Leave a Comment

Who are you?

Your message.