Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
Testrunda MTB Adventure – Notes from the Underground
mtb_adv_test
MTB Adventure Test Track

I oktober kommer det att anordnas en Mountainbiketävling kallad MTB Adventure. Banan blev offentliggjord för någon vecka sedan och jag och Jerry bestämde oss för att testa spåret.

Hitta rätt

Eftersom spåret inte ännu är utmarkerat och vi bara hade en utskriven karta så körde vi fel på några ställen. Detta orsakade en hel del tidsförlust. Vi stannade även och utförde lite underhåll på en geocache och även det tog lite extra tid. Mest tid förlorade vi när vi valde fel stig efter Stövelberget. Där hamnade vi nere vid strandkanten av Måsnaren och stigen tog slut. Då fick vi klättra upp en bit på berget och sedan väntade en liten vandring med cyklarna på ryggen mer eller mindre över stock och sten och genom djupa ormbunksfält. Efter denna lilla fadäsen som gav oss ca 30 minuters försening så kom vi åter till uppmärkt spår och på den tilltänkta rutten.

Vägen vi cyklade, inte helt rätt

Målgång

Nu var det bara att defiler in i målfånget vid Posttrampet vid Gröndals parkering. Var vi först i mål frågade vi funktionärerna som förvånat tittade på oss och sa, ja, ja tror det.

Sammanfattning

Nåväl, vi fick ett hum om hur banan och terrängen är och efteråt nu så har vi analyserat våran tracking gentemot MTB Adventurespåret och rätt ut var vi tog fel väg.

Nu räknar vi med att komma iväg på en ny tur och då på rätt rutt.

Vår tur tog ca 1h och 53 minuter och räknar man bort 30 minuter i spenaten och 10 minuter för cacehunderhåll samt lite annan felcykling så hamnar man ner på ca 1h och 10 minuter vilket är lite mer rimligt.

Tid
55%
Hastighet
60%
Kadens
60%
Ork
65%
Vilja
70%
Väder
80%

Leave a Comment

Who are you?

Your message.