Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
Telge Stadslopp – Notes from the Underground

Igår när jag i min blygsamma träning drog iväg på en långpromenad bestämde jag mig för att gå en ny runda. Denna runda gick ned förbi Kusens Backe och över slussen. När jag väl kom dit visade det sig krylla av löpare. Intressant, det var tydligen Telge Stadslopp som precis skulle börja.

När jag promenerade vidare så avslutades uppvärmingen och alla samlades till start. Jag passade på att knäppa ett par kort när alla drog iväg. Som brukligt är så är det ”eliten” som drar iväg först sedan ”semieliten” och sedan amatörer och motionärer av olika slag, stavgångare inkluderat.

Telge Stadslopp - starten

Min egna promenad gick nog mer i takt med stavgångarna.

Telge Stadslopp - stavgång

Erik Sjöqvist vann loppet på 15:27 på 5 km.

Comments

Leave a Comment

Who are you?

Your message.