Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
Streetview och Google Navigation i Sverige – Notes from the Underground

Äntligen har Google Navigation med röststyrning och Streetview kommit till Sverige. Det är en funktion i Google Maps som jag sätt fram mot en hel del. Intresset för kartor, GPS, navigering och geocaching gör detta till en intressant funktion i mobilen. Med geocaching i fokus så har det länge funnits stöd i Groundspeak’s officiella geocachingapp och i c:geo att använda röststyrd navigering. Tyvärr har man när man aktiverat det bara mötts av att detta inte ännu är tillgänligt i ditt land.

Google Navigation

Nu har jag inte hunnit testa varken Streetview eller Google Navigation i någon större utsträckning men intressanta funktioner är det.  Kommer det att konkurrera ut andra navigeringsprogram. Google Maps har en hel del nytigheter i sig sedan tidigare med alla sin skikt m.m.

Navigeringsöversikt

Streetview

Comments

Leave a Comment

Who are you?

Your message.