Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
My Bloody Valentine ”mbv” – Notes from the Underground
MY BLOODY VALENTINE // BESTIVAL 2008

Nä, jag pratar inte om min för övrigt mycket trevliga Alla hjärtans dag med min fru och familj utan om det irländska bandet med Kevin Shields i fronten som i dagarna släppt sin uppföljare till albumet ”Loveless”. Inget konstigt med det annat än att det tog 22 år år. Nya ”mbv” kom ut förra veckan under egen utgivning, det var då nästan exakt 22 år sedan fantastiska ”Loveless” släpptes. Jag läste någonstans att för fem år sedan sa Kevin Shields i en internetchat att My Bloody Valentine’s nya skiva var på gång inom kort.

Nya ”mbv” är precis så som man önskade att det skulle låta. Det är skört, sprött, sött och fantastiskt raspigt och skevt. Känns som en bonus att efter så mycket lyssnande på Loveless få ta del av en ny skiva med My Bloody Valentine. Brutalt vackert. Något säger mig att det kommer dröja innan vi får fler alster, men jag kan ha fel. Nu njuter jag av denna vackra pärla och förgyller tillvaron.

Läs mer på My Bloody Valentine’s officiella hemsida.

she found now – m b v – my bloody valentine (Youtube)

Leave a Comment

Who are you?

Your message.