Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
Fotosöndag igen – Notes from the Underground
9642068197_4ece28fe83_z

Så var det dags för Fotosöndag igen. Jag har varit med sporadiskt under senaste året och nu var jag lite sugen igen när det var dags att lägga ut sommarens tema som var ”livsnjutning”. Det temat kom i juni och det var först nu söndagen den 1:a september som man skulle ladda upp sin tolkning.

Fotosöndag tema ”livsnjutning”

Jag hade lite olika bilder från sommaren men så var jag med min fru och son på en äventyrsdag som kommunen anordnade med inriktning på äventyr och aktiviteter för personer med funktionsnedsätting.

Denna äventyrsdag anordnades vid ett friluftsområde i Södertälje. När vi kom dit såg jag en grupp människor som höll på med något som jag inte rikitigt förstod vad det var. Att jag reagerade var nog mycket för att alla var vitklädda och så gick de ned i sjön. Jag gick närmare och försökte se vad det var och om det till och med var någon aktivitet som tillhörde äventyrsdagen, men jag insåg rätt snabbt att det inte var det. Det verkade mer vara någon typ av religiös aktivitet som dop eller liknande.

Jag tog några bilder och när jag kom hem och tittad på dem i datorn så blev jag lite fascninerad över bilden och männen och vad de gör, hur de står och en stor mystik framträdde

Leave a Comment

Who are you?

Your message.