Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
drpeel Mix Tape 04 – 2013 – Notes from the Underground
mixed_tape_april

drpeel Mix Tape 04 – 2013

Här är en Spotifylista (ibland även andra källor) över musik som jag tycker är bra just nu. Jag gör en spellista för varje månad i Spotify och bygger på den under månaden som går. Här på bloggen kan jag även lägga till lite annat från t ex Youtube, Soundcloud eller Grooveshark för att nämna några.

The Flaming Lips – Look…the sun is rising

The Flaming Lips kommer med ny skiva. Inget lättsamt som vanligt utan en skiva att verkligen sätta tänderna i. Här är en låt som fastnat lite extra.

Kinski – Riff DAD

Kinski släpper nytt efter många år. Rocken lever gott och jag känner att albumet ”Cosy Moments” kommer bli en lite favorit.

The Knife – Full of Fire

The Knife med ny skiva efter sju år. The Knife lyckas alltid göra otroligt spännande och intressant musik. Full of Fire en relativt direkt låt på ett annars brett spektra totalt sett på hela skivan.

OMD – Helen of Troy

OMD’s nya album English Electric är verkligen inte dåligt. De experimenterar sig fram i den elektroniska musiken och visst, flirtarna med Kraftwerk i Metroland och Kissing the Machine är verkligen tydliga men det är modigt och starkt att verkligen möta det. Kill your Idols som det heter.

James Blake – Life Around Here

James Blake är verkligen en säregen musiker och det är spännande och intressant allt han gör. Inte alltid enkelt och lättlyssnat och musiken kräver sin tid och passar kanske inte alltid.

Kurt Vile – Never Run Away

Kurt Vile är en ny bekantskap för mig åter igen. En mycket trevlig upptäckt och hela nya albumet är riktigt bra.

Heterotic, Gravenhurst – Blue Lights (feat. Gravenhurst)

Heterotic med albumet Love & Devotion.

TNGHT (Hudson Mohawke x Lunice) – Acrylics

TNGHT sjukt spretigt, intressant och väldig speciell musik.

To be continued…

Missa inte drpeel Mixed Tape 03 – 2013

Comments

Leave a Comment

Who are you?

Your message.