Warning: Declaration of creativelife_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/p/peel/www/sub/blogg/wp-content/themes/Creativelife/functions.php on line 0
Daft Punk – Random Access Memories – Notes from the Underground
daft_punk_sq

Jag ska inte skryta med att jag är någon stor Daft Punk fan, men jag gillar det de gör och deras insats som inspiratörer och förebilder är fantastisk.

Random Access Memories är ett collagealbum skulle jag vilja säga. Den röda tråden är elektronisk disko med synthljud och vocodersång. Det räcker långt om man som Daft Punk gör det på ett sofistikerat och snyggt sätt. I Girogio by Moroder en fantastisk låt där ”Girogio” berättar att han vill göra musik med ”soundet” från 50-talet, 60-talet, 70-talet och ha ett ”sound” of the future och ljudet av framtiden är synthesizern.

Hela RAM är ett disko/funk/jazz/elektroalbum som byggs upp snyggt och proffsigt av Daft Punk. Kanske inte ett historiskt album men definitivt ett album som kommer snurra mycket på min spellista ett bra tag framöver.

Leave a Comment

Who are you?

Your message.